ia-bg

Fa'aaogāga ole 1,3 Propanediol mo se pa'u susulu

1,3 propanediolis ose vai e leai ni lanu e maua mai i le suka e fa'atatau i la'au e pei o sana.E fa'afefiloi i le vai ona o le iai o le fa'aogaina o le hydrogen o lo'o iai i totonu o le fa'apotopotoga.

O se mea e sili atu ona lelei mo propylene glycol, e le mafua ai soʻo se ituaiga o paʻu pe a faʻaaogaina.E mālūlū ma saogalemu ona e sau mai se puna faanatura.

1,3 propanediol o se moisturizer ma sili ona solubility gafatia, kulimi, poʻo le faamalūlūina i oloa teuteu.

O lona fa'aogaina i oloa tau pa'u e tele, e aofia ai;fa'alili, uu, fa'a'ese'ese pisia, pa'u, ma tapenaga o le pa'u mo se fa'alelei.

Ae ui i lea, pe a sailia mo1,3 propanediolmo au oloa teuteu, fa'afeso'ota'i i taimi uma se fale gaosi fa'atuatuaina mo se peti mautinoa.

Tulaga lelei o le 1, 3 Propanediol I Alamanuia Faʻameamea

1.1,3 Propanediol e fai ma Medium Dissolving

1,3 propanediol e galue e pei o se ala faʻafefe mo vaega e le faigofie ona faʻamavae i se isi solvent.

Ose solvent lelei mo le faʻamavaeina o mea uma i le taimi o le gaosiga o oloa tau paʻu eseese.

E fa'asilisiliina oloa fa'ai'uga mo a latou fa'aoga eseese e ala i le fa'aleleia atili o le fa'afefiloiga o se vaega ta'ito'atasi.

1,3 propanediol

2. Loka Susū

1,3 propanediol o se faʻasusu lelei, faʻapea e tuʻuina atu i lou paʻu le fou e manaʻomia pe a e i fafo.E taofia ai le mago o ou pa'u.

3.1,3 Propanediol e fai ma fa'amalulu pa'u

Ole malosi ole suauu ole 1,3 propanediol e puipuia ai le pa'u e tasi mai so'o se ituaiga o fa'aleagaina e ala i le fa'atapula'aina o le fua o le gau o le vai ile aso la.

1,3 propanediol e aoga i le paʻu mago aua o le a faʻamaluluina ma faʻalelei le paʻu.

4. Beneficial Mo pa'u ma'ale'ale pa'u

1,3 propanediol e mafai ona taʻua o se vailaʻau faʻamama ona o lona malosi e fufulu ai le loloto e aveese ai soʻo se ituaiga o pisia poʻo se mea i luga o le paʻu.E faʻaitiitia ai pores poloka ile paʻu.

So'o se mea e tausia ai le pa'u o lo'o iai le 1,3 propanediol e matua fautuaina lava mo i latou e iai le pa'u e ono pisia.Ole malosi ole fa'amama ole 1,3 propanediol e le afaina ai le tulaga masani o le pH ole pa'u.

5. E Fa'aitiitia le Pi'i

O le pipii po'o le viscosity e feso'ota'i ma mea teuteu e fa'aita i nisi taimi, aemaise lava i se tulaga susū.

O lenei luʻitau e mafai ona faʻatoʻilaloina e ala i le faʻaaogaina o le 1,3 propanediol o se tasi o mea e faʻaogaina i au mea teuteu.

6. E galue o se Fa'asao

1,3 propanediol o loʻo galue foi o se faʻasao.E fa'aleleia ai le tulaga lelei o le oloa, ma fa'atumauina ai.

7. E saofagā i le le mamafa o le oloa

1,3 propanediol e saofagā i le leai o se mamafa o le oloa ma se mea e le gaʻo.E fa'apea ona fa'afaigofie ona fa'afefe i totonu o le pa'u.

Metotia Sili e Fa'aaoga ai le Propanediol?

1,3 propanediol o se tasi o mea e faʻaogaina i le faʻaogaina o mea teuteu, o lea e leai ai se auala faʻapitoa e faʻaaogaina ai.Ae ui i lea, o ana faʻaoga e faʻalagolago i le ituaiga cosmetic o loʻo e gaosia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e lelei mo le fufuluina o le 1,3 propanediol pe afai o loʻo e faʻaaogaina e fai ma aveese pisia.

E le gata i lea, ina ia i ai i le itu saogalemu, faitau i taimi uma ma tausisi i faatonuga o oloa.

E te manaʻomia le 1,3 Propanediol?

Fa'amolemole kiliki i le aso nei mo au 1,3 propanediolneeds ma o le a matou matua fiafia lava e faipaaga ma oe mo oloa tau pa'u sili ona lelei mo lou pa'u susulu.


Taimi meli: Iuni-10-2021