ia-bg

Fa'amanuiaga Fa'alesoifua maloloina ole Piroctone Olamine e fai ma Antiseptic Faanatura

Piroctone Olamineose ethanolamine masima si'isi'i mai le hydroxamic acid derivative piroctone ma petrochemical amataga.

O se masima ethanolamine na maua mai le hydroxamic acid e maua mai le piroctone.E mafai ona suitulaga i le zinc pyrithone i le gaosiga o mea matagofie.

O le i'uga o fa'afitauli e feso'ota'i ma lauulu e pei o le pa'u o le lauulu, lauulu tuai, pa'u ma pito vaelua, lea ua faasolosolo malie lava ona avea ma masani e fa'asa'o i le shampoos o lauulu o lo'o i ai.piroctone olamine.

Piroctone Olamine e avea o se vailaau faʻamaʻi ona o lona malosi faʻamaʻi e mafai ona faʻaaogaina i le fofoina o le dandruff lea o se faʻamaʻi faʻamaʻi e mafua mai i le Malassezia globosa (o le meaola e natia se ituaiga o vailaʻau e maaleale i le paʻu o le ulu).

Piroctone Olamine

O vaila'au o lo'o natia e lenei ga'o lea e nofoia le pa'u o le ulu ona o lona nofoaga masani e fa'aita ai le pa'u o le ulu ma i'u ai i le gau.Ua vaivai le ulu o le ulu ona o le malepelepe ona tulaʻi mai ai lea o se isi faʻafitauli faigata o le ulu. Piroctone olamine e tu o se vailaʻau faʻamaʻi malosi i le lotolotoi o le tele o vailaʻau faʻaanatura lelei e faʻaaogaina i le fofoina o manuʻa i luga o le paʻu ma le ulu ile fale.

O loʻo tumau pea se tasi o vailaʻau faʻamaʻi lelei e maua mai se puna faʻanatura e mafai ona faʻaaogaina e faʻatumauina ai se tulaga maloloina.O lenei vailaʻau faʻamaʻi ua lauiloa e faʻaaogaina i le gaosiga o meaʻai o lauulu mo le tuputupu aʻe lelei ma le tausiga.

O le aoga o lenei antiseptic e tele lava ina faʻalagolago i le mauaina pe faʻatau mai le puna saʻo aʻo leʻi faʻaogaina faʻatasi ai ma le faʻaoga tatau.

Auala e aoga ai le Piroctone Olamine i le ulu

Piroctone Olamine e togafitia le Pa'u

Le gafatia antifungal opiroctone olamineo lo'o fa'atinoina e ala i lona fa'aogaina vave e fa'afefe ai le pa'u.

E fa'aogaina le antiseptic i le pa'u o le ulu e puipuia ai le ulu mai le osofa'iga a Malassezia Globosa o ana vaila'au fa'alilolilo fa'afitauli o le ulu o le ulu e pei o seborrheic dermatitis ma dandruff.

O le fa'aoga tatau o lenei vaila'au fa'ama'i (o se lauulu e tete'e i le pa'u o lo'o iai i totonu o le piroctone olamine) e taua tele ina ia puipuia ai le pa'u o le ulu ona o le fula, mumu ma fula ma pa'u mageso leaga.

Faʻaleleia le tuputupu aʻe o lauulu ma mafiafia

E faʻaleleia ai le tuputupu aʻe o lauulu ma faʻateleina le malosi o le lauulu ona o lona antifungal meatotino lea e tutusa ma le ketoconazole.

O le pa'u o lauulu e puipuia ma fa'atuputeleina le lautele o le lauulu e fa'atagaina e fai ma vaifofō sili mo fa'ama'i mo le dandruff ma maua ai le fa'ama'i.

Fa'ai'u Laulu

O le fa'aaogaina o mea fa'ama'i lauulu o lo'o iai le piroctone e fa'ai'u ai le gau o lauulu e mafua mai i le fa'aogaina pea o mea e teu ai lauulu e pei o le fa'asa'o, pefu, fa'aleaga ma le dandruff.

Piroctone Olamine

O le mago o le ulu ona o le dandruff lea e maua ai le mageso o le pa'u o le ulu ma le faaleagaina o le follicle o lauulu e taofia.

E le gata i lea, e ui lava o le gau o lauulu ona o le i ai o le dandruff e le o se popolega tele, o le androgenic alopecia o le ulu e puipuia ona o le Piroctone olamine ua faʻamaonia e puipuia ai le gau ma le pa'ū o le lauulu. faasolosolo malie i le taimi ma le faʻaaogaina faifaipea.

Fa'afeso'ota'i matou mo lau piroctone olamine sili ona aoga Mo taunuʻuga lelei mai le faʻaogaina o le piroctone olamineon o le ulu, o le mauaina mai se punavai faʻatuatuaina e sili ona taua. auaunaga fa'apitoa ma oloa lelei.


Taimi meli: Iuni-10-2021