ia-bg

O lo matou Auai i le 2020 CPHI China Expo Ose Manuia Tele

I le aluga o tausaga, ua faʻateleina le faʻalauteleina o fale talavai ma ona aʻafiaga o aʻafiaga ua salalau i atunuʻu uma o le lalolagi.

Faatasi ai ma le maualuga tele o le auai i le lalolagi atoa, o se faʻamaoniga e tele mea e fai e le falemaʻi falemaʻi ina ia mautinoa o loʻo ola pea i luga o le paneta lalolagi.

A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia ma fa'atupula'ia nei matafaioi i luga o le falema'i i aso ta'itasi, e masani lava ona mana'omia se fono e mafai ona talanoaina ai mataupu taua e a'afia ai le alamanuia i luga o se laulau lapotopoto.

Faatasi ai ma sao mai tagata tomai faapitoa ma tagata tomai faapitoa i le alamanuia, o le a mautinoa o le alamanuia e ola e tusa ai ma lona faamoemoega.

E pei lava o isi tausaga, o le tausaga 2020 e le o se tuusaunoaga mo le CPHIChina Expo.E ui lava o se tausaga o loʻo faʻaalia i le tele o luʻitau faʻalesoifua maloloina ma faʻalavelave faʻavaomalo aemaise lava mai le osofaʻiga o le faʻamaʻi COVID-19, o le CPHIChina lomiga o le 2020 e mafai ona tuʻuina.

O lo matou Auai i le 2020 CPHI China Expo Ose Manuia Tele

O le mea lea, e mafai ona e iloa o se taunuuga o le taua o le fale talavai i le faʻamautinoaina o le faʻamaʻi o loʻo taulimaina lelei ma faʻaitiitia.

I le 2020 lomiga o le CPHIChina, lea na faia i le va o le Aso Lulu 16 鈥 Aso Faraile 18 Tesema, 2020 i le Shanghai New International Expo Center, o mataupu eseese e aafia ai le tuputupu ae ma le tausiga o pisinisi na talanoaina.

Ona o le autu autu e aofia uma ai mataupu ma autu na talanoaina i le 2020 CPHIChina Expo, o le autu autu na iloiloina i le faaaliga o le 鈥?0 Years Driving China鈥檚 Pharma Industry Forward.鈥

O lo matou Auai i le 2020 CPHI China Expo Ose Manuia Tele

Ma i lenei mataupu, o auala i le auala e faʻaleleia ai le taua o le alamanuia sa talanoaina, aemaise lava e uiga i le miti taufaafefe fou o loʻo vaʻavaʻai i le lalolagi 鈥 COVID-19.

E ui o se taimi e talanoaina ma fa'atalanoaina ai mataupu o lo'o fa'alavelaveina ai le alamanuia, ae ose taimi fo'i mo kamupani talafeagai i totonu o le alamanuia e fa'aalia ma fa'aalia a latou oloa ma oloa fou e fa'agasolo i luma le alamanuia.

Ma talu ai o matou o se taʻutaʻua taʻutaʻua i le alamanuia, o lo matou auai o se faʻaopoopoga tele i le manuia lautele o le 2020 lomiga o le CPHIChina Expo.

Avea ma se ta'uta'ua ma fa'atuatuaina gaosi oloa ma tufatufa po'o3,4,4-trichlorocarbanilide (TCC), matou maua le avanoa e aʻoaʻoina ai le aufaipisinisi ma isi tagata asiasi i le Expo e uiga ia matou oloa maualuga faʻapea foi ma le auala e ese ai a matou oloa mai isi i le maketi.

Ina ia faaiuina le 2020 CPHIChina Expo, sa i ai se valaau mai le Group Brand Director, Adam Anderson e uiga i le manaomia ona tatou aoao mai luitau o le tausaga 2020, e tusa lava pe tatou te faamoemoe ma faamoemoe o le 2021 o le a sili atu ma sili atu mo le alamanuia. ma le lalolagi atoa.

Paaga ma matou mo le 3,4,4-trichlorocarbanilide (TCC) sili ona lelei

O la matou tautinoga i le tulaga lelei e le maluelue, ma o loʻo faʻaalia lea i le maualuga o a matou oloa faʻafomaʻi e pei o le3,4,4-trichlorocarbanilide(TCC).

Ua matou i ai iinei e avea ma se gaosi oloa faʻalagolago e mafai ona e faʻalagolago i ai i taimi uma, ma o le a matou matua fiafia e galulue faʻatasi ma oe mo nisi pisinisi faʻatau pisinisi i soʻo se a matou oloa maualuga.

Mo su'esu'ega, upusii po'o fa'atalanoaga, kiliki ma le agalelei e talanoa ma le matou sui fa'atau ma sui mo se tali vave.


Taimi meli: Iuni-10-2021